Belépés

Menü

Rendelési információk

Cégünk nagykereskedés, kizárólag viszonteladók számára értékesítjük termékeinket!
Magánszemélyeket és végfelhasználókat nem áll módunkban kiszolgálni!

Viszonteladónak minősül minden olyan üzleti vállalkozás, amely a termékeinket nem saját felhasználásra, hanem továbbértékesítés céljából vásárolja meg. A viszonteladóink felé támasztott másik kritérium a vásárlások rendszeres jellege, a promóciós és/vagy munkaruházati piacon történő aktív jelenlét. Új regisztrációs igény esetén erről minden esetben körültekintően meggyőződünk, s abban az esetben adunk hozzáférést a webshop bizonyos funkcióihoz, amennyiben Ön üzleti tevékenysége megfelel e követelményeknek.

Amennyiben Ön végfelhasználó, azaz saját felhasználásra szeretne vásárolni, üzletpolitikánknak megfelelően sajnos nem áll módunkban regisztrációját elfogadni, ehhez megértését kérjük! Ugyanakkor regisztráció nélkül is lehetősége van a webáruház csökkentett funkciójú használatára, szabadon böngészhet oldalunkon, hasznos információkat tudhat meg termékeinkről, forgalmazott márkáinkról, valamint ajánlott nettó végfelhasználói árainkkal is megismerkedhet. Ezen túl - kérésére - nagyon szívesen ajánlunk egy vagy több, területileg Önhöz közel elhelyezkedő viszonteladó partnerünket, akik örömmel látják el további információkkal, s teljesítik termékeinkre vonatkozó igényeit.

Webáruházunkban számos szűrési paraméter segít abban, hogy megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelő terméket, továbbá konkrét információk ismeretében a kereső mezőbe írt cikkszám, megnevezés, de akár egy szövegrészlet alapján is könnyen és gyorsan eljuthat a keresett termékhez.

A Webáruházban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az áfát nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Regisztrált viszonteladó partnereink számára a bejelentkezést követően elérhetővé válnak saját budaörsi, valamint egyes márkák esetén az aktuális európai központi készletinformációk is, továbbá az ajánlott végfelhasználői árak helyett a viszonteladói árak kerülnek feltüntetésre.

Bejelentkezés után a kosár funkció aktívvá válik, melynek segítségével lehetőség nyílik a kiválasztott termékekre vonatkozó rendelési igény elküldésére. Ugyanitt megadhatja az áruátvétel módját, így válaszhat a telephelyünkön történő áruátvétel és a szerződéses partnereink által biztosított kiszállítás között (felár ellenében).
Ezúton is szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Webáruházban feltüntetett szállítási díjak tájékoztató jellegűek, a szállítási költség pontos összegének meghatározására csak az áru összekészítését követően van mód.

A rendelési igény beérkezése után ellenőrizzük a megrendelés teljesíthetőségét, s 24 órán belül visszaigazoljuk a tételek szállíthatóságát, illetve fenntartjuk a jogot az üzleti érdekeinkkel ellentétes megrendelési igények visszautasítására (pl. kirívóan aránytalan méreteloszlás esetén). A rendelési igény csak a visszaigazolást követően minősül rendelésnek! 

A szállítási határidő márkánként eltérő, a raktárkészleten lévő termékek összekészítését néhány órán belül vállaljuk.

Bizonyos termékeknél minimális rendelési értket is megszabunk a logisztikai költségek optimalizálása érdekében, azzal a céllal, hogy a lehető legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani Önnek. Az árakat és a szállítási határidőt e minimálisrendelési érték meghaladása esetén tudjuk tartani.

Kérjük, esetleges mennyiségi/minőségi kifogásait az áru átvételét követő 48 órán belül jelezze felénk!

Kérjük, emblémázás előtt minden esetben győzödjön meg arról, hogy a termék tipusában, színében, méretében egyezik-e az Ön által megrendelttel. Emblémázott terméket nem áll módunkban cserélni/visszavenni!

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a webáruházban található termékfotók színe eltérhet a termékek tényleges színétől!